четверг, 30 ноября 2017 г.





        Фененко Алла Володимирівна, викладач основ логопедії, основ корекційної педагогіки, патопсихології, викладач предметів додаткової кваліфікації «Вихователь логопедичних груп».
Працюю в училищі з 1993 року. Маю вищу кваліфікаційну категорію, старший викладач, керівник педагогічної практики. Впроваджую сучасні форми і методи  в навчання і виховання, сприяючи при цьому розв’язанню завдань фахової підготовки спеціалістів, досягненню позитивних результатів у своїй педагогічній діяльності.
 Учасник міжвузівських та загальноукраїнських педагогічних конференцій. Автор публікацій на тему «Інтерактивні технології навчання як засіб формування готовності майбутнього педагога до роботи в умовах особистісно – орієнтованої освіти», «Формування комунікативної компетентності майбутніх соціальних педагогів» та ін. Автор методичних посібників для викладачів та студентів “Основи корекційної педагогіки”, «На допомогу студенту - практиканту», «Використання інтерактивних технологій навчання при вивченні курсу патопсихології» тощо.
Постійно працюю над підвищенням свого фахового рівня. З відзнакою закінчила магістратуру СДПУ імені А.С. Макаренка в 2013 р. Пройшла навчання за програмою «Intel».

Життєве кредо «Виживає не сильніший і не розумніший, а той, хто найкраще реагує на зміни, що відбуваються».

Комментариев нет:

Отправить комментарий